Odabaşı İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Sağladığı mutlu ve şefkatli eğitim ortamında, öğrencilerin yeteneklerinin farkına varmaları ve tam potansiyellerine ulaşıp topluma en iyi şekilde katkı sağlamalarına olanak tanımaktır. Odabaşı İmam Hatip Ortaokulu eğitim ve öğretimde yüksek standartlar belirlemeyi hedefler. Öğrenmeyi ve başarmayı her öğrenci için amaçlayan ve bu amacı gerçekleştirirken de her öğrencinin olduğu gibi kabul edildiği, saygı duyulduğu, kendisinin farklı ve önemli olduğunu hissettiği bir eğitim ortamında eğitim alması ana hedeftir. Öğrencilerin eğitim alırken öğrenci merkezli bir eğitimin parçası olmaları ve öğrenirken aktif bireyler olarak yer almaları ana amacımızdır.

Misyon: Eşsiz, büyümeye ve gelişmeye devam eden bir eğitim kurumu olarak, öğrencilerinde hayat boyu öğrenme isteği oluşturup, kendi yeteneklerini ve yaratıcı düşüncelerini keşfederek öğrenmelerine olanak sağlamaktır. Her öğrenci bağımsız bir birey olarak benimsenir ve akademik- sosyal olarak tam potansiyeline ulaşabilmesi için gereken destek- yüreklendirme verilir.

Başarılar:

Isınma: Klima